Naturbasen i Skoleskoven

Book naturbasen til undervisning og læring i naturen

Naturbasen i Skoleskoven er placeret i en hytte, som ligger i den lille hestefold ved Slagelse Skoleskov på Sorøvej 75.

På hver naturbase står fire emnekasser. Tre kasser vil være færdigpakket på forhånd med grej til tre forskellige emner og en enkelt kasse vil være tom til brug ved undervisning i individuelle emner. Den tomme kasse kan enten fyldes med grej af læreren/pædagogen selv, eller efter aftale med naturskolen.

Man kan med udgangspunkt booke en emnekasse i naturbasen i op til 3 uger, men spørg hvis I har andre ønsker. Naturbaserne kan blive et sted hvor I starter jeres tur. Her kan I sætte taskerne, gemme ting og sager eller eget udstyr fra gang til gang. Efterlad dog ikke værdisager, da vi kan ikke erstatte evt. tab.

Det er vigtigt at tage hensyn til andre besøgende på stedet, samt dyre og planteliv. Læs opslagene om færdsel i naturbasens rum.

For at låne naturbasen skal I ringe på 58 53 02 73 eller sende en mail med jeres ønsker. Så modtager I en liste over kassens indhold, vejledning om emnet, samt 14 dage før låneperioden, adgangsnøgle til naturbasen og den emnekasse I gerne vil benytte.

I skal huske på følgende, når I besøger naturbasen:

• Husk børn og forældre på at tjekke for skovflåter efter turen.
  • Tag tøj på efter vejret (det blæser f.eks. næsten altid koldt ved stranden).
  • Der findes ikke toiletfaciliteter i Skoleskoven.
  • Husk at passe godt på grejet og at efterlade naturbasen samt grejet rent og pænt til næste bruger.
  • Efterlad ikke affald i naturen!
  • Naturbaserne er der for jeres skyld. Det er jer, der skal bruge dem, men det er også jer der skal passe på dem.
Siden er sidst opdateret 10. oktober 2014