Fuglerestauranten

Vi går i skoven og finder spændende kogler, grene med huller i, barkstykker og lignende. Fundene bruger vi som foderholdere for vores hjemmelavede fuglefoder, der blandt andet kan bestå af frø fra skoven. Mens vi laver fuglefoder taler vi om fuglene og om hvordan de klarer sig, når det bliver koldt. Børnene får fuglefoderet med hjem. Vi tager kikkerter med, og måske er vi også heldige at se nogle fugle på dagen.

Mål:

Eleverne får kendskab til forskellige danske fuglearter og deres tilpasninger.

Opgaver for lærere og pædagoger:

Læreren hjælper eleverne med det praktiske arbejde når der skal laves fuglefoder.

Praktiske oplysninger:

  • Tidspunkt: Hele året, men mest relevant september-februar
  • Sted: Efter aftale.
  • Varighed: Ca. 2 timer.
  • Medbring: Tøj, der passer til vejret, madpakke og noget at drikke. Husk også vand til alle fornødenheder.
Siden er sidst opdateret 7. februar 2019